Ga verder naar de inhoud

Infosessie Huis Delsart (webinar)

15/05/2024 20:00

Met Huis Delsart willen we inzetten op de wedergeboorte van het tactiele, het ambachtelijke en het authentieke in de winkelstraat, in een tijd waarin het aantal fysieke winkels gestaag terugloopt. Met atelierruimtes, werkplekken en een gedeelde winkel willen we een voorbeeldproject uitbouwen om binnenstedelijke winkelwandelgebieden te heractiveren - voor en door lokale makers en ondernemers.

Met veel respect voor het nalatenschap van de familie Delsart en voor de vele erfgoedelementen zullen we dit najaar het pand beginnen te restaureren. Om die ambitie waar te maken is een substantiële investering nodig in de restauratie en herbestemming van het pand.

Interesse in wat hier te gebeuren staat? Zelf je steentje bijdragen? De komende weken en maanden organiseren we infosessies over het project, en over hoe je eraan kan bijdragen of erbij betrokken kan zijn. Er zijn digitale infosessies en infosessies ter plaatse.

Schrijf je hier in

Jouw gegevens

Naam
Ik neem graag deel aan een infosessie op volgende datum:
We contacteren je enkele dagen voordien opnieuw per e-mail over de praktische details van de infosessies (bv. link voor digitale infosessie, plek van afspraak voor de infosessies ter plaatse, …)