Ga verder naar de inhoud

Focusdag partnerschappen (enkel voor coöperanten)

30/03/2023 16:30
Impact Factory - Mechelen

Coöperanten die interesse hebben in een partnerrol, of willen investeren in een van de projecten krijgen inkijk in hoe dit in z'n werk zou gaan. Er wordt gefocust op Brouwerij De Ridder in Deurne, Impact Factory en la Confluence in Viroinval. Voor deze 3 projecten hebben we (tegen dan) een omgevingsvergunning ingediend. Dit betekent dat we nu ook voluit overgaan in match-making modus.

Dit wil zeggen dat we – conform het samenwerkingsmodel waar Stadsmakersfonds voor staat – op zoek gaan naar bijkomende partners voor deze projecten. We richten ons zowel op inhoudelijke partners en ruimtegebruikers die willen instappen in het project, als op impact investeerders, voor bedragen vanaf grootteorde 125.000 EUR. Op die manier wordt de bouwfase van de projecten gezond aangevat. Als coöperant heb je een streepje voor in dit proces. Ben of ken jij iemand die hier interesse in heeft? Denk je hier graag mee over na, of ben je actief in een sector met raakvlakken met de projecten? Sluit dan zeker aan voor deze sessie, of neem contact op met An.

Er wordt tijdens de sessie ook inkijk gegeven in hoe het partnermodel van Stadsmakersfonds - toch ons unieke trademark - precies in elkaar zit.

Dit is een "Bring a friend!" moment: neem je kennis(sen) die interesse zouden kunnen hebben in betrokkenheid in een van deze projecten, gerust mee voor dit informele moment.

Deelname is gratis, met aangeboden drink, en mogelijkheid om aansluitend deel te nemen aan de Late Night die doorgaat in de Impact Factory.

Inschrijven

Naam
Hoeveel vrienden neem je mee?