Ga verder naar de inhoud

Stadsmakersfonds komt naar je toe! in Gent.

19/04/2023 14:00 - 20:00
Timelab, Gent

Tijdens onze roadshow Stadsmakersfonds komt naar je toe! lichten we je, telkens in een inspirerend kader, het abc van Stadsmakersfonds toe in een algemene infosessie. Als kers op de taart krijgen we een rondleiding in het inspirerend kader waarin we jullie ontvangen.

Bijten de spits af: Gent en haar inspirerende broedplaats Timelab. Daar kan je kiezen uit een programma met om 14u een workshop met debatstarter Three is a Crowd, waarmee je inzicht krijgt in verhoudingen publiek/privaat, profit/non profit, formeel/informeel in een gemeenschappelijk project. Boeiende methode die ingezet kan worden wanneer je ruimte wil delen met diverse actoren.

Om 17u staat aansluitend de infosessie over Stadsmakersfonds ingepland. Ervoor, tijdens en erna veel ruimte (ook letterlijk) voor informele momenten en een rondleiding in het gebouw, dat door Timelab en A2O Architecten op een zeer bijzondere manier werd aangepakt.

Wil je Timelab eens aan den lijve ondervinden? Wil je Stadsmakersfonds en onze projecten beter leren kennen? Schuif dan zeker aan. Investeer je in Stadsmakersfonds, dan bouw je mee aan duurzamere, warmere en meer dynamische steden en buurten.